Vilken fest!

I lördags var det full fest. Halv sju, sju kom gästerna. Från oss tog vi oss till en pulkabacke i närheten. Där körde vi pulkastaffet. En av pulkorna, självklart den som vi lånade av grannen, kördes sönder. Det märks att det var ett tag sedan man åkte. Nu förtiden känns det som en nära döden upplevelse. Här bjöd vi på glühwine och varm choklad.

Efter pulkaracet var det dags för nästa straffet ”skid-boll”. Vi hade fixat 2 par skidor av tjocka träplankor med spännband på som fick representera skidor och två stycken höga pallar med 5 ölburkar uppställda. Lagen stod redo och vid starttecken spändes skidorna på därefter skulle man försöka ”glida” fram ca 10 meter. Från denna markering tog man en tennisboll och kastade mot ölburkarna. Och sen vända tillbaka mot sitt lag för att byta ut till nästa person. Tanken var att laget som först fick ner alla burkar vann. Det var riktigt kul men tyvärr alldeles för svårt. Så efter att alla kört 3 rundor var och bara en burk blivit träffad fick vi ge upp.

Efter stafetterna tog vi oss tillbaka till oss. Här bjöds det på all form av typisk AfterSki dryck såsom öl, vin, bubbel, jägermeister och hotshots.

Vi hade fantastiskt roligt och dansade fram till halv tre.
Jag fick många fina presenter av mina underbara vänner. Bidrag till en tatuering, presentkort på MQ och presentkort på flera olika spahotell. Så framöver kommer ni få läsa om hur det är att vistas på bl.a Sankt Jörgen Park och Marsstrands Havshotell.

Vår lillkille spenderade kvällen och natten hos sin mormor och morfar. Tydligen gick allt toppen fram till nio-tiden då han blev jätteledsen och lugnade inte riktigt ner sig förrän tre timmar senare! Jag är riktigt imponerad av att de orkade. Sen sov han som en prins hela natten och vaknade först klockan 6 för att få lite ersättning och somnade gott om tills att de väckte honom vid nio. Och då var han på sitt goa morgonhumör och charmade dem med sitt underbara leende.

Men vad jag och mannen saknade vår prins när vi vaknade på morgonen! Det värkte i mitt hjärta när han inte var där. Så min pappa fick köra hit honom tidigare än tänkt.
Tack mor och far!

Idag blir det promenix med en av mina bästa vänner och hennes bebbe. Tillsammans ska vi brainstorma fram ett mamma-baby pass. För nu har vi fått klartecken på att vi ska få instruera i detta på en anläggning under våren. Jöss vad vi är peppade!

Ha en go måndag och vecka!

Annonser

2 thoughts on “Vilken fest!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s